Άτακτος τουρίστας στη Ζάκυνθο συνελήφθη επειδή ανακοίνωνε από το μικρόφωνο του αεροδρομίου καθυστερήσεις πτήσεων (vid)

Newsroom
Άτακτος τουρίστας στη Ζάκυνθο συνελήφθη επειδή ανακοίνωνε από το μικρόφωνο του αεροδρομίου καθυστερήσεις πτήσεων (vid)
Βρετανός τουρίστας πλήρωσε την φάρσα του καθώς η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Όρεξη για φάρσες είχε ένας Βρετανός τουρίστας στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, όμως όπως αποδείχθηκε του βγήκαν ξινές. Ο 22χρονος έκανε επανειλημμένα ανακοινώσεις από το μικρόφωνο του αεροδρομίου, ότι οι πτήσεις θα καθυστερήσουν έξι ώρες.

Ένας νεαρός επιβάτης, ο Σαμ τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό αφού κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για φάρσα. Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Βρετανός ταραξίας βρίσκει την ευκαιρία, αρπάζει το μικρόφωνο και ανακοινώνει ότι η πτήση για το Γκάτγουικ θα καθυστερήσει έξι ώρες. Ωστόσο, προδόθηκε όταν ανακοίνωσε ότι η πτήση για το Μάντσεστερ θα καθυστερούσε έξι ώρες, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο αυτό το δρομολόγιο.

Όπως ήταν λογικό επικράτησε σύγχυση και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ένας άνδρας από την ασφάλεια του αεροδρομίου της Ζακύνθου μαζί με έναν αστυνομικό προκειμένου να απομακρύνουν τον Βρετανό. Μάλιστα, συνελήφθη και δεν του επιτράπηκε να επιβιβαστεί στην πτήση του.

«Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν», είπε ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο.

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», συμπλήρωσε ο Σαμ, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο TikTok, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα viral.