Ορισμός απαράδεκτης συμπεριφοράς: Κατηγόρησε τυφλό άνδρα ότι την κοιτούσε επίμονα σε γυμναστήριο των ΗΠΑ (vid)

Newsroom
Ορισμός απαράδεκτης συμπεριφοράς: Κατηγόρησε τυφλό άνδρα ότι την κοιτούσε επίμονα σε γυμναστήριο των ΗΠΑ (vid)
Μια γυναίκα εξαγριώθηκε με έναν τυφλό άνδρα κατηγορώντας τον ότι την κοιτούσε επίμονα.

Αντιμέτωπος με μια απαράδεκτη συμπεριφορά ήρθε ένας τυφλός άνδρας στις ΗΠΑ, ο οποίος τυγχάνει να είναι δημοφιλής influencer. Ο Pete Gustin αποκάλυψε ότι μια γυναίκα στο γυμναστήριο τον κατηγόρησε ότι την κοιτούσε επίμονα. Μάλιστα, δεν έδειξε να καταλαβαίνει ακόμα κι όταν της είπε για το πρόβλημά του.

Για κακή της τύχη όμως, ο Pete είναι πολυάσχολος και ενεργός στα social media με 1,29 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο YouTube. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο δημοφιλής στο διαδίκτυο, ο Αμερικανός δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμος στο γυμναστήριο που πηγαίνει.

Πριν από κάποιο διάστημα αποφάσισε να διηγηθεί ένα περιστατικό που του έτυχε στο γυμναστήριο όταν μια γυναίκα του έκανε παρατήρηση ότι την κοιτούσε επίμονα. «Είμαι τυφλός. Αν ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι δύο λέξεις, τότε είσαι πολύ πιο έξυπνος από το κορίτσι που μου φώναξε στο γυμναστήριο», είπε στο βίντεο ο Pete.

Και συνέχισε: «Έκανα μια άσκηση τρικεφάλων και επειδή δεν μπορώ να δω, το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο μπροστά. Κάποια στιγμή άκουσα βήματα που με πλησίαζαν όλο και περισσότερο. Ξαφνικά μια γυναίκα είχε σταθεί στο πρόσωπό μου και μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για την κοιτάζουν επίμονα. Της ζήτησα συγγνώμη και της είπα ότι είμαι τυφλός».

Παρότι της εξήγησε ότι ήταν τυφλός η γυναίκα του είπε ότι δεν την ενδιέφερε και του ζήτησε να σταματήσει να την κοιτάει επίμονα. Έφυγε και επέστρεψε μετά από λίγο με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Ο Pete έβγαλε την ταυτότητα που αποδείκνυε ότι είναι τυφλός.

Ωστόσο, η απάντηση που πήρε από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου ήταν η εξής: «Εντάξει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τα άλλα μέλη του γυμναστηρίου να αισθάνονται άβολα, κοιτάζοντάς τα».