Παμπόνηροι κάτοικοι έχουν εφεύρει κόλπο για να βρίσκουν πάντα πάρκινγκ και η γειτόνισσα τους ξεσκεπάζει (vid)

Newsroom
Παμπόνηροι κάτοικοι έχουν εφεύρει κόλπο για να βρίσκουν πάντα πάρκινγκ και η γειτόνισσα τους ξεσκεπάζει (vid)
Πατέρας και γιος έχουν βρει τον τρόπο για να έχουν πάντα θέση και μια γειτόνισσα τους ξεμπροστιάζει.

Το πάρκινγκ είναι ένα πρόβλημα των ημερών μας, το οποίο καλούνται να λύσουν καθημερινά οι περισσότεροι άνθρωποι. Ωστόσο, μια οικογένεια στην Αγγλία φαίνεται ότι το τερμάτισε.

Μια γειτόνισσα ξεμπρόστιασε σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έναν πατέρα με τον γιο του, επειδή επινόησαν ένα σχέδιο για να κρατούν πάντα διαθέσιμη τη θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι τους.

Τι κάνουν; Όταν ο ένας φεύγει, ο άλλος παρκάρει το αυτοκινητό του στη θέση του. Έτσι με αυτό τον τρόπο δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλο να παρκάρει στη συγκεκριμένη θέση, αφού όταν δεν είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο του πατέρα είναι του γιου.

Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι, ότι στο βίντεο που δημοσιεύθηκε και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται να υπάρχει χώρος και για τα δύο αυτοκίνητα και μάλιστα, το ένα να είναι πίσω από το άλλο.

«Νομίζω ότι είναι αστείο και λυπηρό που έχουν τόσο εμμονή με κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος στην περιοχή να παρκάρουν και τα δύο αυτοκίνητα. Μένουν και οι δύο εκεί, οπότε ανταλλάσσουν τον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης όταν έρχεται ο ένας και φεύγει ο άλλος. Είναι το μεγαλύτερο άγχος της ζωής τους. Γελάω μαζί τους διότι το έχουν σύστημα», σχολίασε η γειτονίσσά τους.