Ο Σεφερλής απάντησε στον Λαζόπουλο: «Οι θεατές κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε» (vid)

Newsroom
Ο Σεφερλής απάντησε στον Λαζόπουλο: «Οι θεατές κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε» (vid)
Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει οτι δεν ξέρει τι κάνει ο γνωστός κωμικός

Ένας από τους καλλιτέχνες που είτε έχουν αφήσει υπονοούμενα, είτε να έχουν κριτικάρει ανοιχτά τον Μάρκο Σεφερλή, είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πριν από καιρό όταν είχε ξεσπάσει ο ντόρος με το Super Mummy του ΑΝΤ1, ο είχε δηλώσει σχετικά με τον συνάδελφό του: «Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού».

Η απάντηση από τον Μάρκο Σεφερλή, ήρθε το Σάββατο μέσω της συνέντευξης στο Secret και στον Γιάννη Ξυνόπουλο.

Εκεί λοιπόν ρωτήθηκε για την δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου και είπε: «Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ.

Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».