Τρία βραβεία για την QUEST στα Supplement Awards 2022

Newsroom
Τρία βραβεία για την QUEST στα Supplement Awards 2022
Σε μια λαμπερή τελετή που ανέδειξε τους leaders της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, η QUEST απέσπασε τρία μεγάλα βραβεία!

Αναλυτικά τα βραβεία:

GOLD AWARD για το PREGNALL BIO-PLUS στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για την εγκυμοσύνη». Συνδυάζοντας, μεταξύ άλλων, το φολικό οξύ με τη χολίνη και το DHA, το PREGNALL BIO-PLUS προσφέρει τριπλή υποστήριξη, για την ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου και την υγεία της εγκύου.

GOLD AWARD για το CHOLESTEROL BIOTIX στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα κατά της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων». Όντας το μοναδικό στην ελληνική αγορά που συνδυάζει φυτικές στερόλες με εκχύλισμα Red Yeast Rice (κόκκινη μαγιά ρυζιού) και προβιοτικά, βοηθά πολύπλευρα στη μείωση της χοληστερίνης.

bdfbd

SILVER AWARD για το TUMBIOTIX GOLD στην κατηγορία «Kαλύτερο συμπλήρωμα για τη λειτουργία του εντέρου». Καινοτομεί γιατί αποτελεί το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει το Casperome, μία κλινικά μελετημένη φόρμουλα boswellia serrata, με προβιοτικά, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Τα Supplement Awards 2022 διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS στις αρχές Ιουλίου και επιβράβευσαν την καινοτομία, την επιστημονική εγκυρότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της QUEST στην Ελλάδα είναι η Douni Health Products.

PLATINUM AWARD για το NEUBRIA CHARGE ENERGY & συνολικά 3 ΒΡΑΒΕΙΑ για τα NEUBRIA στα SUPPLEMENT AWARDS 2022

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα Supplement Awards 2022 ανέδειξαν τους leaders της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής, επιβραβεύοντας την καινοτομία, την επιστημονική εγκυρότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Σε αυτή τη βραδιά, τα NEUBRIA θριάμβευσαν, αποσπώντας 3 μεγάλα βραβεία!

neubria

PLATINUM AWARD για το NEUBRIA CHARGE ENERGY. Σε μια ενότητα που περιλάμβανε περισσότερες από 20 κατηγορίες συμπληρωμάτων διατροφής και πολλαπλάσιες συμμετοχές, το NEUBRIA CHARGE ENERGY κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα των συμπληρωμάτων διατροφής

GOLD AWARD για το NEUBRIA CHARGE ENERGY στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα ενέργειας». Συνδυάζοντας μερικά από τα πιο αποτελεσματικά βότανα και θρεπτικά συστατικά για την παραγωγή ενέργειας (4 είδη τζίνσενγκ, πράσινο τσάι, γκουαρανά, θεανίνη), το NEUBRIA CHARGE ENERGY συμβάλλει στην αύξηση της σωματικής ενέργειας και στην πνευματική εγρήγορση.

SILVER AWARD για το NEUBRIA EDGE FOCUS στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για την εγκεφαλική λειτουργία». Πρόκειται για ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο περιέχει, μεταξύ άλλων, ένα καινοτόμο μίγμα βοτάνων που βοηθάει στη συγκέντρωση, τη διαύγεια και την πνευματική απόδοση.

Η Τελετή Απονομής των Supplement Awards 2022 διοργανώθηκε από την BOUSSIAS και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο House 124 στο Χαλάνδρι.

Σε μια λαμπερή βραδιά, περισσότερα από 80 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, συναντήθηκαν, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των NEUBRIA στην Ελλάδα είναι η Douni Health Products.