Ανακαλύφθηκε μυστηριώδης σφαίρα στο Μεξικό που έπεσε από τον ουρανό: Εικάζεται ότι μπορεί να περιέχει «πολύτιμες πληροφορίες»

Newsroom
Ανακαλύφθηκε μυστηριώδης σφαίρα στο Μεξικό που έπεσε από τον ουρανό: Εικάζεται ότι μπορεί να περιέχει «πολύτιμες πληροφορίες»
Σύμφωνα με τον Μεξικανό μετεωρολόγο Isidro Cano, έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στην κορυφή ενός δέντρου!

Μία παράξενη σφαίρα, ανακαλύφθηκε στο Μεξικό και δη στην περιοχή Lomas del Rio Medio της Βερακρούζ, η οποία σύμφωνα με τον Μεξικανό μετεωρολόγο Isidro Cano, έπεσε από τον ουρανό γύρω στις 22:00 τοπική ώρα στις 31 Ιουλίου και προσγειώθηκε στην κορυφή ενός δέντρου!

Η ανακάλυψη αυτή αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Cano στο Facebook, ο οποίος είπε ότι «φαίνεται να είναι ένα πολύ σκληρό πλαστικό ή κράμα διαφόρων μετάλλων», συμπληρώνοντας πως «η σφαίρα είχε κάτι που μοιάζει με κεραία που ξεπροβάλλει από την κορυφή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως όσοι είδαν να πέφτει από τον ουρανό η σφαίρα αυτή, δεν έκανε θόρυβο, με τον ίδιο τον Cano να προειδοποιεί τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τη μυστηριώδη αυτή σφαίρα καθώς μπορεί να είναι ραδιενεργή.

2

Ο μετεωρολόγος μεταξύ άλλων εικάζει ότι η σφαίρα μπορεί να ήταν μέρος του κινεζικού πυραύλου που πρόσφατα βγήκε εκτός ελέγχου και σκόρπισε συντρίμμια παντού. Τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια βρέθηκαν στη Μαλαισία, την Ινδονησία και το Βόρνεο.

Σε επόμενες δημοσιεύσεις του ο Cano μοιράστηκε μια κοντινή εικόνα της σφαίρας, επισημαίνοντας μικρές τρύπες στην επιφάνεια που δημιουργούσαν έναν «ανεξήγητο κώδικα».

Κλήθηκε ο στρατός του Μεξικού για να παραλάβει τη σφαίρα και να μπορέσει να μελετηθεί ώστε να φανούν τα μυστικά της: «Η σφαίρα έχει αφαιρεθεί από τη Βερακρούζ ωστόσο πλέον αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας: Απόρρητο» ανέφερε σε νέα του ανάρτηση.