Διάσημος bodybuilder βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να σώσει δύο ανθρώπους από πνιγμό (vid)

Newsroom
Διάσημος bodybuilder βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να σώσει δύο ανθρώπους από πνιγμό (vid)
Ο Τζος Κρέιν θυσίασε της ζωή του προκειμένου να σώσει δύο ανθρώπους που πνίγονταν σε ποταμό της Αμερικής.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας bodybuilder στις ΗΠΑ στην προσπάθειά του να σώσει δύο ανθρώπους από πνιγμό. Ο 30χρονος Τζόσουα Κρέιν ήταν τεταρτοετής φοιτητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και παράλληλα γνωστός bodybuilder που κατέβαινε σε αγώνες.

Βρισκόταν στα ορμητικά νερά του Σαν Χουάν την περασμένη Παρασκευή (29/7) όταν παρατήρησε δύο ανθρώπους να παλεύουν στο νερό. Σύμφωνα με τον αρχηγό της πυροσβεστικής, ο Κρέιν έπεσε μέσα στον ποταμό για να τους βοηθήσει, αλλά δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο, με τους διασώστες να ανακτούν το σώμα του την επόμενη μέρα από το νερό.

Μιλώντας στο ABC, η αδερφή του Τζέσικα είπε: «Υπήρχαν δύο κορίτσια που ήταν στο νερό και ο αδερφός μου που ήταν σε μια σανίδα κωπηλασίας όταν τις άκουσε να ζητούν βοήθεια, πήδηξε στο νερό χωρίς δισταγμό και τις έβγαλε».

Και πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος και όποιος τον γνώριζε ήξερε ότι είχε τη μεγαλύτερη καρδιά που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα έκανε τα πάντα, θα σου έδινε και το πουκάμισό του και θα ήταν απλώς εκεί για σένα».