Ο Blake Perry απέκτησε την πιο... στραπατσαρισμένη μύτη στο MMA: Παρακαλούσε να συνεχίσει τον αγώνα (vid)

Newsroom
Ο Blake Perry απέκτησε την πιο... στραπατσαρισμένη μύτη στο MMA: Παρακαλούσε να συνεχίσει τον αγώνα (vid)
Με μία γονατιά ο Marcel McCain έσπασε την μύτη του Blake Perry, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά οι γιατροί του άναψαν κόκκινο.

Αν υπήρχε βραβείο για την πιο στραπατσαρισμένη μύτη στα μαχητικά αθλήματα, τότε ο Blake Perry, θα ήταν φαβορί για να το κερδίσει. Η εικόνα του, βλέπετε, από τον αγώνα που έδωσε το προηγούμενο σαββατοκύριακο για το A1 Combat 4, δεν είναι κάτι που συναντάει κανείς συχνά.

Στον πρώτο γύρο, με μία γονατιά, ο αντίπαλός του, Marcel McCain, όχι απλά του έσπασε την μύτη, αλλά της άλλαξε εντελώς την γράμμωση. Κι όμως, ο μαχητής από την Χαβάι, κατάφερε να κρατηθεί στο παιχνίδι μέχρι να ακουστεί το καμπανάκι.

Όταν έκατσε στην γωνία του, η ομάδα του δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να σκουπίσει τα αίματα, με τον Blake Perry να είναι έτοιμος να συνεχίσει! Σηκώθηκε, πήρε θέση μάχης και περίμενε τον διαιτητή για να ξεκινήσει, όμως αυτός φώναξε το ιατρικό τιμ, το οποίο παρά τα παρακάλια του, δεν επέτρεψε την συνέχιση του αγώνα.

Μάλιστα, ο... αθεόφοβος, παρά τον τραυματισμό του, έκλεισε νέο αγώνα για το επόμενο σαββατοκύριακο, όπως ενημέρωσε όσους τον ακολουθούν στο Instagram.