Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Πήγαινε στο σπίτι, σκότωσα τη μητέρα σου» (vid)

Newsroom
Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Πήγαινε στο σπίτι, σκότωσα τη μητέρα σου» (vid)
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στην Κρήτη.

Η γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (31/7) έχει συγκλονίσει την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ο 60χρονος έκοψε τον λαιμό της συζύγου του διότι του ζήτησε να χωρίσουν.

Μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας τηλεφώνησε στον 31χρονο γιο του και του είπε: «Πήγαινε στο σπίτι. Σκότωσα τη μητέρα σου». Ο μικρότερος γιος της οικογένειας έτρεξε και βρήκε την 56χρονη μητέρα του να κείτεται μπρούμυτα στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Τότε ειδοποίησε την αστυνομία. «Ελάτε γρήγορα. Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου», φέρεται να είπε.

Μετά την άγρια δολοφονία, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ο συζυγοκτόνος αποφάσισε να παραδοθεί και εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ομολογώντας την πράξη του και υπέδειξε το σημείο, όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.

«Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν της έκανε παράπονα, διότι – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντος τους και αναφερόταν σε αυτόν με υποτιμητικά σχόλια. Τότε την άρπαξε, την έσυρε στην κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.