Σοκαριστικό βίντεο από την πτώση ελικοπτέρου στη Γεωργία που έκανε επιχείρηση διάσωσης: Ούρλιαζαν οι άνθρωποι που κατέγραφαν τις εικόνες

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο από την πτώση ελικοπτέρου στη Γεωργία που έκανε επιχείρηση διάσωσης: Ούρλιαζαν οι άνθρωποι που κατέγραφαν τις εικόνες
Συνετρίβη ελικόπτερο σε πλαγιά της Γεωργίας στην προσπάθεια να σώσει δύο αλεξιπτωτιστές.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την συντριβή ελικοπτέρου στην Γεωργία κάνει τον γύρο του κόσμου. Στο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο να περιστρέφεται λίγο πριν τη συντριβή του στην πλαγιά ενός βουνού.

Μια ομάδα εκτάκτου ανάγκης που βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο προσπαθούσε να σώσει δύο αλεξιπτωτιστές που παγιδεύτηκαν στην πλαγιά, καθώς στην περιοχή υπάρχει ένα δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο που γίνεται hot spot για πτώσεις με αλεξίπτωτο το καλοκαίρι.

Στο ελικόπτερο που συνετρίβη, επέβαιναν γιατροί και διασώστες. Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι οι διασώστες τραυματίστηκαν χωρίς ωστόσο να επαληθεύονται αυτοί οι ισχυρισμοί. Το APA ανέφερε ότι επέβαιναν πέντε άτομα, δύο πιλότοι και τρεις διασώστες.

Λίγο αργότερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας ανακοίνωσε πως «ένα ελικόπτερο της συνοριοφυλακής συνετρίβη σήμερα σε φαράγγι, στη βόρεια Γεωργία, παρασύροντας στον θάνατο τους οκτώ επιβαίνοντες».

Οι άνθρωποι που έβλεπαν το ελικόπτερο και κατέγραφαν με τα κινητά τους, ακούγονται στο βίντεο να ουρλιάζουν την ώρα της συντριβής.