Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 3χρονο Γιώργο: «Σπάνια και δύσκολα ανιχνεύσιμη πάθηση»

Newsroom
Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 3χρονο Γιώργο: «Σπάνια και δύσκολα ανιχνεύσιμη πάθηση»
Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά την βοήθεια όλων, προκειμένου ο μικρός Γιώργος και η οικογένειά του να αντιμετωπίσει την σπάνια πάθηση που τον ταλαιπωρεί.

Να βοηθήσουν όσοι μπορούν και θέλουν, προκειμένου ο μικρός Γιώργος να συνεχίσει να δίνει την σπάνια πάθηση που τον ταλαιπωρεί, έκανε έκκληση το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με ανακοίνωσή του, ζητάει οικονομική βοήθεια, προκειμένου η οικογένεια του 3χρονου αγοριού να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Ο Γιώργος είναι ένα αγόρι μόλις τριών ετών και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας. Τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια όχι τόσο σπάνια πλέον αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη στον προγεννητικό έλεγχο πάθηση. Η οικογένειά του είχε τα χαρακτηριστικά μιας μέσης ελληνικής οικογένειας που όμως μπροστά στο πρόβλημα του Γιώργου κατέρρευσε. Η μητέρα δεν μπορεί πλέον να εργαστεί και ο πατέρας δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί πλήρως στα αυξημένα κόστη. Ο Γιώργος δεν μπορεί να σταθεί όρθιος χωρίς περπατούρα, δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη ενώ οι διακομιδές από και προς τα νοσοκομεία της Αθήνας για εξειδικευμένες θεραπείες είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία βάση.

Θα μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Γιώργου ώστε να προσομοιάσει με αυτή των παιδιών της ηλικίας του; Θα μας βοηθήσετε να του εξασφαλίσουμε μεταξύ άλλων μια γεννήτρια, ένα αμαξίδιο και μια εξειδικευμένη περπατούρα;».