Αδιανόητο τζακ ποτ σε λοταρία μοιράζει $1 δισ.: Από τις 15/4 δεν υπάρχει νικητής

Newsroom
Αδιανόητο τζακ ποτ σε λοταρία μοιράζει $1 δισ.: Από τις 15/4 δεν υπάρχει νικητής
Τρέλα στις ΗΠΑ για την λοταρία Mega Millions που μοιράζει κάτι παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, διάφορα μεγάλα τζακ ποτ σε λοταρίες ανά τον κόσμο, ωστόσο ελάχιστες μπορούν να συγκριθούν με αυτή που τρέχει για το Mega Millions στις ΗΠΑ.

Κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως μοιράζει κάτι παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς έχει να βρεθεί νικητής που να έχει στην κατοχή του και τους 6 σωστούς αριθμούς, από τις 15 Απριλίου.

Έκτοτε στις 29 κληρώσεις που έχουν ακολουθήσει, είχαμε το ένα τζακ ποτ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να μαζευτεί αυτό το αδιανόητο ποσό, καθώς στην τελευταία έδινε 830 εκατομμύρια δολάρια.

Προσοχή όμως... Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής του. Αν ο νικητής αποφασίσει πως τα θέλει όλα τα χρήματα μπροστά, τότε το ποσό που θα του δοθεί πέφτει στα 602,5 εκατομμύρια.

Αν όμως επιλέξει τις 30 ετήσιες δόσεις που αντιστοιχούν σε 33,3 εκατομμύρια δολάρια, τότε το ποσό φτάνει περίπου στο 1 δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η πιθανότητα για να κερδίσει κάποιος το τζακ ποτ του Mega Millions που παίζεται σε 45 Πολιτείες, είναι μία στα 302,5 εκατομμύρια.