Πιτσιρικάς στην Αγγλία κάλεσε κρυφά όλη την τάξη σε αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι του και οι γονείς του δεν είχαν ιδέα

Newsroom
Πιτσιρικάς στην Αγγλία κάλεσε κρυφά όλη την τάξη σε αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι του και οι γονείς του δεν είχαν ιδέα
Τελικά τα σχέδιά του «ναυάγησαν» όταν το έμαθε η μητέρα του και του ακύρωσε το πάρτι.

Ένας 10χρονος κάλεσε κρυφά ολόκληρη την τάξη του σε πάρτι στο σπίτι του χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς του. Ο Μαξ Κάμπελ βρήκε μερικές παλιές προσκλήσεις από ένα προηγούμενο πάρτι και αποφάσισε ότι αυτός και οι φίλοι του χρειάζονταν μια ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Οπότε αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι, χωρίς να πάρει την άδεια των γονιών του. Την επόμενη μέρα, πήγε στο σχολείο και μοίρασε τις προσκλήσεις, καλώντας τους συμμαθητές του σε πάρτι στο σπίτι του.

Όλα ήταν έτοιμα και κανονισμένα αλλά τα σχέδιά του «ναυάγησαν» αφού ο μητέρα ενός συμμαθητή του επικοινώνησε με τη μαμά του Μαξ, η οποία δεν είχε ιδέα για την υποτιθέμενη συγκέντρωση.

Η μητέρα του 10χρονου εξήγησε στον γονιό του άλλου παιδιού πως δεν έχει διοργανωθεί κανένα πάρτι και μάλιστα δεν ήξερε και πόσοι άλλοι είχαν λάβει προσκλήσεις. ξ.

Όπως ανέφερε η μητέρα του 10χρονου: «Η φίλη μου μού έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι ο γιος της ήταν ενθουσιασμένος που ήρθε στο πάρτι του Μαξ. Της απάντησα "ποιο πάρτι;!" Μου είπε ότι ο Μαξ είχε προσκαλέσει όλους από την τάξη του σε ένα πάρτι για το τέλος της σχολικής χρονιάς».

«Έπρεπε να κάνω ανάρτηση στο Facebook ζητώντας από τους ανθρώπους να μου στείλουν μήνυμα επειδή δεν είχα ιδέα πόσες προσκλήσεις είχε δώσει. Είναι ένα μεγάλο σχολείο και υπάρχουν ακόμη πολλοί γονείς που δεν έχω καν γνωρίσει ή μιλήσει. Ο Μαξ μου είπε ότι είχε βρει παλιά προσκλητήρια από γενέθλια. Και μου εξήγησε ότι αποφάσισε να κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτι επειδή τελειώνει το δημοτικό και πλέον θα χωριστεί με τους συμμαθητές του, αφού θα πάνε γυμνάσιο», κατέληξε η μητέρα του.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να ακυρώσει το πάρτι, με την ανάρτηση που έκανε και εξηγούσε πως δεν ήξερε τίποτα.