Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το PCR του Τσίπρα: «Ακροδεξιό τρολ, να παραιτηθεί», είπε ο Ηλιόπουλος για τον Πλεύρη (vid)

Newsroom
Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το PCR του Τσίπρα: «Ακροδεξιό τρολ, να παραιτηθεί», είπε ο Ηλιόπουλος για τον Πλεύρη (vid)
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις καταγγελίες του Θάνου Πλεύρη τόσο μέσω του Νάσου Ηλιούπολου, όσο και με το αρνητικό PCR του Αλέξη Τσίπρα.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις καταγγελίες του Θάνου Πλεύρη πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν τήρησε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος του κόματος, Νάσος Ηλιόπουλος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Open που εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας και είπε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θάνάτους ανά εκ. κατοίκους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας σε μια χώρα που έχει 28,2% υπερβάλλουσα θνησιμότητα την ώρα που ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 10,4. Μόνο και μόνο με αυτά τα στοιχεία ο κ. Πλεύρης αντί να λέει ψέματα σε εκπομπή με πανελλαδική εμβέλεια, θα έπρεπε να κρύβεται, να μην τον βλέπει το φως του ήλιου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR, προφανώς βγαίνεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο υπουργός Υγείας δεν ξέρει καν τα πρωτόκολλα. Μάλλον θέλει να συμπεριφερθεί σαν ακροδεξιό τρολ και να πετάει λάσπη γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο μπροστά στην διαχείριση που έχει κάνει για τη πανδημία. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να έχει ζητήσει συγγνώμη και μετά να παραιτηθεί.

Μια κυβέρνηση που έστελνε εργαζόμενους στη δουλειά τη πέμπτη μέρα, θεωρεί πως μπορεί να κάνει τέτοια προπαγάνδα εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Πλεύρης δεν έχει καταλάβει πολλά μέσα στο κεφάλι του από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα».

Μάλιστα, λίγο αργότερα έστειλε και το αρνητικό PCR που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή.