Το κόλπο με την θερμοφόρα που κάνουν αρκετοί για να δροσιστούν ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους (vid)

Newsroom
Το κόλπο με την θερμοφόρα που κάνουν αρκετοί για να δροσιστούν ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους (vid)
To viral κόλπο με την θερμοφόρα, δεν είναι και τόσο έξυπνη ιδέα, καθώς κρύβει κινδύνους για σοβαρό τραυματισμό τον χειμώνα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι πλέον φαινόμενο που βλέπουμε μόνο στην Αγγλία, την Ισπανία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς πλέον το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει και εδώ.

Στην Μεγάλη Βρετανία όμως, επειδή δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες, ψάχνουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να δροσιστούν. Ένας από αυτούς που «παίζει» αρκετά στο TikTok και έχει γίνει viral, είναι αυτός με μία θερμοφόρα.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν προτρέπει τον κόσμο να παίρνει την θερμοφόρα, να της βάλει νερό και να την αφήσει στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Μόλις αυτό γίνει, την παίρνεις και την βάζεις στο κρεβάτι σου για να το δροσίσει.

Μόνο που όπως επισημαίνουν αρκετοί, αν γίνει κάτι τέτοιο ελλοχεύει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού τον χειμώνα. Βλέπετε το υλικό που είναι κατασκευασμένη η θερμοφόρα δεν είναι για να υποδέχεται κρύο νερό και όταν αυτό παγώνει, ουσιαστικά το καταστρέφει.

Κάτι που σημαίνει πως τον χειμώνα με τον καυτό νερό, ενδεχομένως να έχει διαρροές ή ακόμα και να σκάσει, προκαλώντας εγκαύματα σε όποιον το έχει πάνω του.

@keats67 How to sleep with no A/C in the heat wave #summer #heatwave #ac #hack #hot #ice #water #bottle #fy #fyp #foryou #fypシ #uk #sleep #icecold #summerhack #summerhacks ♬ Ice Ice Baby - Vanilla Ice