Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Οι άντρες έσωσαν τα σπίτια της γειτονιάς» (vid)

Newsroom
Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Οι άντρες έσωσαν τα σπίτια της γειτονιάς» (vid)
Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη τόνισε ότι οι άντρες της γειτονιάς της έσωσαν τα σπίτια από την φωτιά.

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη μίλησε στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις πυρκαγιές κοντά στο σπίτι της και ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγός της μαζί με άλλους άντρες της περιοχής έσωσαν την γειτονιά τους. Μάλιστα, ζήτησε συγνώμη αν αναστάτωσε κόσμο με το σχόλιο που έκανε στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

«Εγώ έφυγα στις 4.30 που μας ειδοποίησε η αστυνομία, ο σύζυγος όμως έμεινε, όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άντρες εδώ στη γειτονιά. Οι άντρες βοήθησαν να καθαριστούν κάποια χόρτα και στη συνέχεια ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική. Αν δεν ήταν οι άντρες μας δεν είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών», ανέφερε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ενώ το βράδυ της Τρίτης (20/7) είχε απομακρυνθεί από το σπίτι της, την ειδοποίησαν να βάλει κάποιο κανάλι που έδειχνε τον δρόμο του σπιτιού της και στο βάθος φωτιά, με αποτέλεσμα να κάνει έκκληση για βοήθεια στα social media. «Τότε έγραψα στο facebook ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση. Έγινε παρεξήγηση, αλλά κάηκαν κάποια σπίτια. Το δικό μου όχι και ζητώ συγγνώμη για την παρεξήγηση», είπε χαρακτηριστικά.