Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης και της έκρηξης του αεροπλάνου στην Καβάλα (vid)

Newsroom
Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης και της έκρηξης του αεροπλάνου στην Καβάλα (vid)
Κόβει την ανάσα η στιγμή της πτώσης και της συντριβής του αεροσκάφους τύπου Antonov στην Καβάλα.

Βίντεο με την στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους τύπου Antonov μεταξύ των περιοχών Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι στην Καβάλα κατέγραψαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Για σοκαριστική εικόνα, που τρομοκράτησε τους κατοίκους, καθώς το αεροσκάφος κατέπεσε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα.

Ο κ. Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει το συντονιστικό όργανο προκειμένου να εξεταστούν οι επόμενες ενέργειες, ενώ είπε, επίσης, ότι γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των οικισμών, που βυθίστηκαν στο σκοτάδι αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους.

Στο μεταξύ, με ένα drone που σήκωσαν πάνω από το σημείο της πτώσης του Antonov, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Παλαιοχωρίου Καβάλας, προσπάθησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να αντλήσουν κάποια πληροφορία για το ακριβές φορτίο που κουβαλούσε το αεροσκάφος. Ωστόσο, οι έντονοι καπνοί και οι μικρές εστίες φωτιάς σε συνδυασμό με το απόλυτο σκοτάδι δυσχέραναν την προσπάθεια.