Σάλος με βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί σε περιπολικό: «Έρευνα για να διαπιστωθεί αν είναι όχημα της Αστυνομίας» (vid)

Newsroom
Σάλος με βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί σε περιπολικό: «Έρευνα για να διαπιστωθεί αν είναι όχημα της Αστυνομίας» (vid)
Το Αρχηγείο της Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι διερευνάται το περιεχόμενο του βίντεο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media από ερασιτεχνικό βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα από περιπολικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok, με τον χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά: «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;».

«Έχει ξεκινήσει έρευνα από το υπουργείο για να διαπιστωθεί εάν είναι περιπολικό»

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε από το υπουργείο ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. Βλέπουμε ότι στην ανάρτηση που έχει γίνει στο Tik Tok λέει "Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;" Πάμε να δούμε λίγο πιο προσεκτικά το συγκεκριμένο βίντεο. Φαίνεται το σημείο που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για τα ηχητικά σήματα που βάζουν στην σειρήνα του περιπολικού. Επίσης σε άλλο σημείο βλέπουμε ότι ο συνοδηγός έχει δυο αστέρια, άρα μιλάμε για υπαστυνόμο και βρίσκεται στην θέση του συνοδηγού. Πιθανότατα επόπτης ο οποίος έκανε περιπολία χτες, στα Νότια Προάστια. Στα μπράτσα και των δυο αστυνομικών υπάρχουν τα σήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλα λοιπόν, παραπέμπουν ότι πρόκειται για περιπολικό της αστυνομίας, όπου βλέπουμε τον οδηγό να περνά το κόκκινο φανάρι. Μη σχολιάσουμε ότι στα πετάλια του οδηγού έχει βάλει "νέον" που αλλάζει χρώμα κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να το κάνει. Ταυτόχρονα πίσω βρίσκονται δυο άτομα, δεν έχουν λόγο να βρίσκονται εκεί, άρα μιλάμε και για ένα πειθαρχικό παράπτωμα».

«Έχει ξεκινήσει έρευνα από το υπουργείο για να διαπιστωθεί εάν είναι περιπολικό, πού είναι και ποιοι ήταν αυτοί οι δυο αστυνομικοί», κατέληξε ο δημοσιογράφος του Mega.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας

Ωστόσο και το αρχηγείο της Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου».