Αμερικανίδα μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και κόντεψε να πεθάνει

Newsroom
Αμερικανίδα μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και κόντεψε να πεθάνει
Μόνο τυχερό δεν αποδείχθηκε το χαρτονόμισμα που βρήκε μια γυναίκα στο Νάσβιλ.

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν βρήκε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Η Ρενέ Πάρσον κατέληξε στο νοσοκομείο κινδυνεύοντας να πεθάνει.

Η Ρενέ μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της ήταν στο αυτοκίνητό τους, όταν σταμάτησαν σε ένα McDonald's στο Νάσβιλ για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

«Σταματήσαμε στα McDonald's και ενώ είχα το τριών μηνών μωρό στην αγκαλιά μου και περίμενα τον σύζυγό μου για να πάω στην τουαλέτα, είδα ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν το πολυσκέφτηκα, έσκυψα και το πήρα. Κοιτώντας γύρω μου, σκέφτηκα να το δώσω σε ένα κοριτσάκι που είδα.

Εκείνη την ώρα όμως, ο άντρας μου βγήκε από την τουαλέτα και το έβαλα στην τσέπη μου, του έδωσα να κρατήσει το μωρό και μπήκα στην τουαλέτα. Έπλυνα τα χέρια μου, αλλά δεν τα στέγνωσα. Βγήκα και άρχισα να περπατάω προς το αυτοκίνητο», διηγήθηκε η Ρενέ.

Rene Parson

«Εν τω μεταξύ έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου και το έβαλα στην θήκη της πόρτας του αυτοκινήτου, λέγοντας στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα χαρτονόμισμα. Στη συνέχεια πήρα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου διότι θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να μαζεύουμε χρήματα από το έδαφος, καθώς οι άνθρωποι τα βάζουν σε φαιντανύλη», συνέχισε να λέει η γυναίκα, ωστόσο λίγο αργότερα ξεκίνησε η περιπέτειά της.

«Ένιωσα σα να με χτύπησε ένας τόνος τούβλων. Ξαφνικά ένιωσα κάτι περίεργο στους ώμους και γρήγορα κατέβαινε σε όλο το σώμα μου. Είπα στον σύζυγό μου να με βοηθήσει. Του έπιασα το χέρι και μετά το σώμα μου μούδιασε εντελώς, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω και να αναπνεύσω. Πάλευα να μην χάσω τις αισθήεις μου καθώς ο σύζυγός μου ούρλιαζε και προσπαθούσε να πάρει τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε η Ρενέ.

«Είχα λιποθυμήσει πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλοι ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Χρειάστηκαν μερικές ώρες και κάποια φάρμακα, αλλά λίγο αργότερα άρχισα να νιώθω και πάλι κάπως φυσιολογικά. Όταν ήρθε ο αστυνομικός για την αναφορά μου είπε ότι ένα από τα δύο πράγματα είχαν συμβεί: είτε το χαρτονόμισμα έπεσε κατά λάθος και είχε χρησιμοποιηθεί για να κόψουν ή να αποθηκεύσουν ναρκωτικά, είτε το άφησαν σκόπιμα με την ουσία. Το μείγμα των βρεγμένων χεριών μου και το αλκοόλ από τα μαντηλάκια αναμειγμένα στον οργανισμό μου αυτό το φάρμακο θα μπορούσαν να μου κοστίσουν την ίδια μου τη ζωή. Ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, το σχέδιό του ήταν να μείνω εδώ», συμπλήρωσε.