Όλος ο κόσμος τρολάρει τον Eminem για το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ

Newsroom
Όλος ο κόσμος τρολάρει τον Eminem για το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ
Απογοήτευση προκάλεσε στους θαυμαστές του ο Eminem με το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ «Curtain Call 2».

Με ανυπομονησία περίμεναν οι θαυμαστές του Eminem το νέο του άλμπουμ, όμως όταν διέρρευσε το εξώφυλλο απογοητεύτηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσει το τρολάρισμα στα social media.

Το «Curtain Call 2» θα είναι μια νέα συλλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 49χρονου ράπερ και αποτελεί τη συνέχεια του «Curtain Call: The Hits» που κυκλοφόρησε το 2005. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Το Twitter πάντως, πήρε... φωτιά με το εξώφυλλο του «Curtain Call 2». Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε ένα τέτοιο εξώφυλλο. Είναι το χειρότερο εξώφυλλο σε άλμπουμ που θυμάμαι να έχω δει».

Ένας άλλος σχολίασε: «Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Eminem μοιάζει με ένα υπερδιάστατο καλώδιο από τον Rick and Morty». Κάποιος άλλος έγραψε: «Ο Eminem είναι τόσο απίστευτα εκτός πραγματικότητας. Πώς τον άφησε κανείς να το κυκλοφορήσει αυτό εξώφυλλο το 2022.;;; Είναι το 2022».

Μερικοί θαυμαστές ήταν επίσης απογοητευμένοι όταν συνειδητοποίησαν ότι το επερχόμενο άλμπουμ είναι απλώς μια συλλογή της δουλειάς του και όχι ένα σύνολο νέων τραγουδιών.