Ο Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Χατζηνικολάου για τον εμπρησμό στον Real και δεσμεύτηκε για συλλήψεις (vid)

Newsroom
Ο Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Χατζηνικολάου για τον εμπρησμό στον Real και δεσμεύτηκε για συλλήψεις (vid)
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την φωτιά που ξέσπασε στα γραφεία του Real.

Την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Νίκο Χατζηνικολάου και τους εργαζόμενους στον όμιλο του Real, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και τον διαβεβαίωσε πως οι δράστες του εμπρησμού θα βρεθούν και οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Στην ίδια ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα».

Δήλωση Τσίπρα

Την εμπρηστική επίθεση στον Real FM καταδικάζει με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. «Η εμπρηστική επίθεση στον Real FM, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη», γράφει.

Η καταδίκη του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η επίθεση, με εκρηκτικούς μηχανισμούς, στα γραφεία που στεγάζονται η εφημερίδα Real News και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real fm, με μεγάλους κινδύνους για τους εργαζόμενους σε αυτά τα Μέσα, είναι πράξη αποτρόπαια και απολύτως καταδικαστέα».

Το ΚΚΕ εκφράζει την «αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη του στους δημοσιογράφους, σε όλους τους εργαζόμενους της εφημερίδας και του σταθμού», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.