Αφρικανός ήπιε μέσα σε δύο λεπτά ένα μπουκάλι Jaegermeister και πέθανε (vid)

Newsroom
Αφρικανός ήπιε μέσα σε δύο λεπτά ένα μπουκάλι Jaegermeister και πέθανε (vid)
Ο άτυχος άνδρας συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό αλκοόλ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνδρας στη Νότια Αφρική, καθώς κατέρρευσε όταν κατανάλωσε ένα μπουκάλι Jaegermeister μέσα σε δύο λεπτά. Ο άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό αλκοόλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sowetan Live, ο άνδρας ηλικίας 25 με 30 ετών κατέρρευσε αμέσως και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το περαστικό έγινε σε μία κάβα στο χωριό Μασάμπα. Η συγκεκριμένη κάβα διεξήγαγε ένα διαγωνισμό, για το ποιος θα καταναλώσει πιο γρήγορα ένα μπουκάλι Jaegermeister, το οποίο περιέχει 35% αλκοόλ. Το έπαθλο ήταν περίπου 10 λίρες.

«Ένας από τους διαγωνιζόμενους κατέρρευσε αμέσως και μεταφέρθηκε σε τοπική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που αφορούν την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.