Μικρός νταής στη Μινεσότα τα βάζει με αστυνομικούς: Βρισιές, μπουνιές, κλωτσιές και πέτρες (vid)

Newsroom
Μικρός νταής στη Μινεσότα τα βάζει με αστυνομικούς: Βρισιές, μπουνιές, κλωτσιές και πέτρες (vid)
Οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε γειτονιά μαύρης κοινότητας της Μινεσότα για να ερευνήσουν έναν φόνο, αλλά έπεσαν πάνω σε ένα εξαγριωμένο μικρό παιδί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με ένα μικρό αγόρι στο Σεντ Πολ της Μινεσότα να βρίζει και να χτυπάει αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν πάει στην συγκεκριμένη γειτονιά, προκειμένου να εκδώσουν ένταλμα έρευνας ενός υπόπτου για φόνο.

Εκεί ήταν μαζεμένα μικρά παιδιά ωστόσο, υπήρχε και ένα αγοράκι, το οποίο μόλις είδε τους αστυνομικούς έγινε έξαλλο. Άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει λέγοντας «άντε γ..., μπ@στ@ρδοι», ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε έναν αστυνομικό.

Ένας περαστικός ενθάρρυνε τα παιδάκια να συνεχίσουν να τα βάζουν με τους αστυνομικούς και ενώ οι τελευταίοι προσπαθούσαν να τα ηρεμήσουν, δείχνοντας αυτοσυγκράτηση.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί στη Μινεάπολη και κυρίως στα προάστια του Σεντ Πολ τα τελευταία δύο χρόνια. Ο αριθμός δολοφονιών στη Μινεσότα αυξήθηκε στο 58% το 2020 και σημείωσε ρεκόρ, μετά τις αντιδράσεις κατά της αστυνομίας στον απόηχο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

Το παραπάνω βίντεο έχει γίνει viral στα social media με τους χρήστες να σοκάρονται από τις εικόνες. «Αυτοί δεν είναι γονείς, αυτό το παιδί έχει τόση βία μέσα του, που δεν νομίζω ότι είχε ποτέ κάποιον να του διαβάσει και να το περιποιηθεί στην καθημερινότητά του. Δώστε του μια αγκαλιά. Έχει δει μόνο την ασχήμια δεν έχει μάθει κάτι άλλο πέραν της βίας», έγραψε κάποιος.