Αγόρασε μεταχειρισμένη τσάντα 7$ και μέσα βρήκε φάκελο με 300$ (vid)

Newsroom
Αγόρασε μεταχειρισμένη τσάντα 7$ και μέσα βρήκε φάκελο με 300$ (vid)
Μια γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι η τσάντα που αγόρασε από φιλανθρωπικό κατάστημα έκρυβε μέσα έναν μικρό «θησαυρό».

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε η τσάντα που αγόρασε από φιλανθρωπικό κατάστημα μια γυναίκα, γνωστή στο TikTok ως @marthainfused. Η μεταχειρισμένη τσάντα της κόστισε 7 δολάρια και καθώς την καθάριζε ανακάλυψε ότι είχε σε μια θήκη έναν γραμμένο φάκελο.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok είπε: «Σκέφτηκα να την καθαρίσω, οπότε άρχισα να ψαχουλεύω το εσωτερικό της και τότε στο κάτω μέρος είδα ότι υπήρχε ένας φάκελος». Ο φάκελος είχε μέσα 300 δολάρια και ένα σημείωμα, το οποίο απευθυνόταν στο νέο ιδιοκτήτη της τσάντας.

«Έχω τρία παιδιά και όταν πεθάνω θα δώσουν τα προσωπικά μου αντικείμενα. Έτσι αποφάσισα να βάλω μια μικρή κληρονομιά μέσα στα αγαπημένα μου πράγματα», έγραφε ο φάκελος.

Η γυναίκα που υπέγραφε ως «Μάρθα» είπε ότι η τσάντα ανήκε στην ερωμένη του συζύγου της. «Γύρισα σπίτι νωρίς από μια επίσκεψή στο σπίτι των γονιών μου στο Κονέκτικατ. Πρέπει να έφυγε βιαστικά διότι ξέχασε την τσάντα και τα παπούτσια της. Την κουβαλούσα καθημερινά. Τα παιδιά μου δεν την ήθελαν, Πήγαινε λοιπόν να αγοράσεις μια νέα τσάντα», συνέχιζε το σημείωμα.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound - Be A Martha

Η ανακάλυψη της TikToker την ώθησε να επιστρέψει στο κατάστημα και να ρωτήσει αν ήξερα την «Μάρθα». Μια υπάλληλος της είπε ότι την είδε τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2021. Η TikToker σε ένα νέο βίντεο αποκάλυψε ότι συνάντησε μια γυναίκα που βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 100 δολάρια κρυμμένα μέσα σε τζιν που είχε πάρει από το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό κατάστημα.

@marthainfused Someone contacted me they hve a #MarthaNote #omg #martha #beamartha @MassageGuru #notyourtypicaltopical #infusedreleaf #justkiddingrelax #thrift ♬ original sound - Be A Martha