Βίντεο που σοκάρει: Μάχη σώμα με σώμα αδίστακτου ληστή με υπάλληλο σε μίνι μάρκετ

Newsroom
Βίντεο που σοκάρει: Μάχη σώμα με σώμα αδίστακτου ληστή με υπάλληλο σε μίνι μάρκετ
Μάχη σώμα με σώμα με έναν οπλισμένο ληστή έδωσε για την ίδια του την ζωή εργαζόμενος σε μινι μάρκες στο Νέο Ηράκλειο.

Ένα τρομακτικό ντοκουμέντο που καταγραφεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τον τρόμο που σπέρνουν ανενόχλητοι οι ληστές στα βόρεια προάστια αποκαλύπτει το MEGA.

Στο σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνεται πως ένας ληστής οπλισμένος με μαχαίρι απειλεί να σκοτώσει έναν εργαζόμενο σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο εάν δεν του δώσει τις εισπράξεις. Ο υπάλληλος προσπάθησε να τον απομακρύνει αλλά τότε ο ληστής του κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και ακολούθησε πάλη μεταξύ των δυο ανδρών με τον υπάλληλο να παλεύει για την ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, πριν από μερικές μέρες, σε μίνι μάρκετ σε κεντρικό δρόμο του Νέου Ηρακλείου. Ο ληστής, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του με καπέλο και μάσκα, μπήκε στο κατάστημα αποφασισμένος, όπως φάνηκε, για όλα.

Αρχικά κοιτά ανάμεσα στους διάδρομους για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται και άλλο άτομο στο χώρο. Όταν πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Βγάζει το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά, και ορμά στον ανυποψίαστο υπάλληλο.

Ο ληστής με το μαχαίρι στο δεξί χέρι προσπαθεί να πάρει και τα κέρματα. Ο υπάλληλος κάνει μια κίνηση για να τον απωθήσει και εκείνος του ορμά με το μαχαίρι. Η άκρη του μαχαιριού αγγίζει στον λαιμό τον εργαζόμενο όμως καταφέρνει να την απομακρύνει. Η πάλη μεταφέρετε στον διάδρομο εκεί οπού πέφτουν στο έδαφος.

Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για την ζωή του στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτύπα. Στο χώρο του καταστήματος έπεσε το μαχαίρι του ληστή το οποίο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.