Λαϊκή απαίτηση προς τους δημιουργούς του Stranger Things να επαναφέρουν ήρωα της δημοφιλούς σειράς (vid)

Newsroom
Λαϊκή απαίτηση προς τους δημιουργούς του Stranger Things να επαναφέρουν ήρωα της δημοφιλούς σειράς (vid)
Παρά τις προσπάθειες χιλιάδων θαυμαστών του Stranger Things, οι αδελφοί Ντάφερ δεν σκοπεύουν να τους ικανοποιήσουν (spoiler).

Διθυραμβικές κριτικές έχει λάβει η 4η σεζόν του Stranger Things, με έναν από τους χαρακτήρες που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις να είναι εκείνος του Έντι Μάνσον, ο οποίος στο τέλος πεθαίνει από την επίθεση των demobats.

Οι φαν του συγκεκριμένου χαρακτήρα ξεκίνησαν μια διαδικτυακή εκστρατεία, ζητώντας από τους δημιουργούς της αγαπημένης σειράς, τα αδέλφια Ντάφερ να επαναφέρουν τον «Έντι». Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 50.000 υπογραφές, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει τους δημιουργούς του Stranger Things, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν: «Ο Έντι σχεδιάστηκε από την αρχή ως ένας καταδικασμένος χαρακτήρας».

Μιλώντας στο podcast Happy Sad Confused, ο Ματ Ντάφερ εξήγησε: «Είδαμε τον Έντι ως έναν καταδικασμένο χαρακτήρα». Και συνέχισε: «Ακόμα και αν φανταζόμαστε την άλλη πλευρά, στην οποία επιζεί από εκείνη την τελική μάχη, δεν υπάρχει μια υπέροχη ζωή που θα περιμένει τον Έντι στον πάνω κόσμο. Οπότε σχεδιάστηκε από την αρχή ως καταδικασμένος χαρακτήρας».

Από την πλευρά του ο Ρος Ντάφερ είπε: «Πάντα θα αποτελούσε ένα τραγικό χαρακτήρα. Δεν υπήρχε άλλο σχέδιο γι αυτόν. Θα είχε καταλήξει στη φυλακή, πιθανότατα στο Μιλγουόκι. Δεν θα είχε κάποιο άλλο αποτέλεσμα».

Μετά την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων της 4ης σεζόν ξεκίνησε στο Change.org, μια αναφορά με τίτλο «Bring Back Beloved Stranger Things Character». Η περιγραφή έγραφε: «Αυτό είναι ένα αίτημα για να φέρουμε πίσω τον αγαπημένο των θαυμαστών Έντι Μάνσον. Οι αδελφοί Ντάφερ τον σκότωσαν άδικα και νομίζω ότι αξίζει να τον επαναφέρουν, όχι απλώς ως αναδρομή. Υπογράψτε αυτήν την αίτηση για να ευαισθητοποιήσουμε τους δημιουργούς της σειράς».

Σήμερα (10 Ιουλίου) αναρτήθηκε μια ενημέρωση στη σελίδα που έγραφε: «Έχουμε φτάσει επίσημα τις 50.000, δεν ονειρευόμουν ποτέ ότι θα είχαμε πετύχει έναν τόσο τρελό στόχο, αλλά με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε! Είμαι τόσο περήφανος για κάθε έναν από εσάς!»

Ο θάνατος του Έντι, τον οποίο υποδύεται ο Τζόζεφ Κουίν σόκαραρε τους φανς της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ο Έντι σε μια προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή των τρομακτικών demobats (νυχτερίδες-τέρατα) προσφέρει ένα εκπληκτικό σόλο με την κιθάρα του, παίζοντας το Master Of Puppets των Metallica. Στη συνέχεια αποφασίζει να μείνει στον κάτω κόσμο και να αντιμετωπίσει τα demobats, μια απόφαση με την οποία γράφει το τέλος του...