Η συνεργασία του αιώνα: Ο Σταμάτης Γονίδης θα πει τραγούδι με τον γιο του Bob Marley (vid)

Newsroom
Η συνεργασία του αιώνα: Ο Σταμάτης Γονίδης θα πει τραγούδι με τον γιο του Bob Marley (vid)
Ο Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε την συνεργασία έκπληξη με τον William Marley, για ένα κομμάτι που θα έχει και ελληνικούς στίχους.

Μπορεί το ελληνικό λαϊκό τραγούδι να συνδυαστεί με την ρέγκε ή τέλος πάντων με έναν καλλιτέχνη της ρέγκε; Η πρώτη απάντηση που θα δώσει κάποιος, λογικά θα είναι αρνητική.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Σταμάτης Γονίδης με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, μεταξύ των όσων είπε, αποκάλυψε και μία συνεργασία έκπληξη που θα κάνει, με τον γιο του Bob Marley, τον William.

«Ναι είναι μία πρόταση που μου έχει γίνει από τον παραγωγό μου, τον Ανδρέα τον Γιατράκο, ο οποίος έχει επαφή, επικοινωνία και φιλία με τον παραγωγό του William Marley. Να πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Το άκουσα, έγραψα και τους ελληνικούς στοίχους για να συμβαδίζει με αυτά που έχουν γράψει. Και όπου να' ναι θα μπούμε στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το στιλ του κομματιού, απάντησε: «Μπορώ να σας πω οτι θυμίζει κάτι από ρέγκε, αλλά είναι ρούμπα».