Άντρας στο Τέξας ξύπνησε με «το τέρας της κόλασης» δίπλα του: Φρίκαρε όταν του είπαν τι ακριβώς είναι (vid)

Newsroom
Άντρας στο Τέξας ξύπνησε με «το τέρας της κόλασης» δίπλα του: Φρίκαρε όταν του είπαν τι ακριβώς είναι (vid)
Τι ήταν λοιπόν; Η μεγαλύτερη σαρανταποδαρούσα στη Βόρεια Αμερική. Μια δηλητηριώδης, γιγάντια, κόκκινη σαρανταποδαρούσα.

Τρομοκρατημένος για τα καλά ξύπνησε ένας άντρας στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν συνειδητοποίησε πως δίπλα του είχε το «τέρας της κόλασης», όπως το χαρακτήρισε.

Ο Jesse Pye, έμενε με έναν φίλο του στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όταν κατάλαβε ότι… δεν ήταν μόνος: Αφού κοίταξε τα σεντόνια του, εντόπισε ένα «παράξενο πλάσμα από την κόλαση» να στριφογυρίζει δίπλα του και κάτω από τα σκεπάσματα.

2

Όταν δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το παράξενο πλάσμα, έλαβε μηνύματα που γνώριζαν τι ακριβώς ήταν και εκεί είναι που φρίκαρε εντελώς. Τι ήταν λοιπόν; Η μεγαλύτερη σαρανταποδαρούσα στη Βόρεια Αμερική. Μια δηλητηριώδης, γιγάντια, κόκκινη, σαρανταποδαρούσα.

«Ήταν 7.30 το πρωί όταν ξύπνησα για να ετοιμαστώ για τη δουλειά. Είδα κάτι μαύρο που έμοιαζε με φίδι ή με γιγάντιο σκουλήκι. Δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν, αλλά ήξερα ότι δεν ήταν καλό» έγραψε ο Jesse Pye.

«Η άμεση αντίδρασή μου ήταν να κινηθώ αργά και να αρπάξω τα γυαλιά και το τηλέφωνό μου. Άρχισα να το βιντεοσκοπώ γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Κατάλαβα μετά ότι ήταν μια σαρανταποδαρούσα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ποιος είδος. Δεν ήξερα ότι ήταν δηλητηριώδες».