Η νέα τρέλα στο TikTok τα σπάει: Ξανάστροφη με τορτίγια και… μπουγέλο (vids)

Newsroom
Η νέα τρέλα στο TikTok τα σπάει: Ξανάστροφη με τορτίγια και… μπουγέλο (vids)
Τα πάντα ξεκινάνε με το αγαπημένο μας «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί».

Ένα νέο challenge έχει κατακλύσει το TikTok. Από τα ωραία, που προσφέρουν άφθονο γέλιο και δεν είναι καθόλου επικίνδυνα. Η νέα τρέλα λέγεται «Tortilla Challenge» και όπως θα καταλάβατε από το όνομα έχει σχέση με τορτίγια. Προσέξτε όμως: Δεν την τρως, αλλά… την τρως στο πρόσωπο!

Πως έχει να κάνει το παιχνίδι: Γεμίζουν δύο άτομα το στόμα τους με νερό και κρατάνε από μία τορτίγια. Παίζουν στη συνέχεια πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί. Όποιος κερδίσει ρίχνει μια ξανάστροφη σφαλιάρα με την τορτίγια στο πρόσωπο του άλλου.

@jmonkvision Mum needs to learn what scissors is!!! Mother and daughter wrap challenege PART 2! #fyp #funny #wrapchallenge #motheranddaughter #tortillatrend #tortillachallenge ♬ original sound - JMONKvision

Ο στόχος είναι να του φύγει το νερό που κρατάει στο στόμα του. Αν δεν τα καταφέρει, παίζουν ξανά πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί και ο νικητής ρίχνει μπάτσα με την τορτίγια. Όποιος ρίξει το νερό που κρατάει στο στόμα του χάνει, ωστόσο να έχετε στο νου σας, πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το ρίξει στο πρόσωπό σας.

@belinda.russell #tortillachallenge #wrapbattle #wrapslap #foryou #fyp ♬ original sound - Belinda Russell