Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του (vid)

Newsroom
Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του (vid)
Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας πάρει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν με ισχαιμικό επεισόδιο, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σε ρεπορτάζ του Alpha προβλήθηκε βίντεο όπου φαίνεται ο ηθοποιός να φτάνει στο σπίτι του, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7). Μόλις είδε τις κάμερες μπήκε με γρήγορα βήματα στο σπίτι του ενώ δεν έκανε κάποια δήλωση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κατηγορούμενος θα παρακολουθεί εκτός φυλακής την δίκη του με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που αντικαθιστά την προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Οι δικαστές αποδέχθηκαν την πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας που ζήτησε να βγει από την φυλακή που κρατείται από τον περασμένο Ιούλιο και αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την προσωρινή του κράτηση με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση στο

Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που κατοικεί δύο φορές τον μήνα.
Οι δικαστές μείωσαν την εγγύηση των 50.000 ευρώ που ζήτησε η Εισαγγελέας σε 20.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβάλει ο ηθοποιός για να βγει από την φυλακή.