Της άφησε γράμμα για το παρκάρισμα σε δρόμο της Βρετανίας και πήρε «στεγνή» απάντηση (vid)

Newsroom
Της άφησε γράμμα για το παρκάρισμα σε δρόμο της Βρετανίας και πήρε «στεγνή» απάντηση (vid)
Αδιανόητη απαίτηση για το παρκάρισμα, αλλά η απάντηση ήταν «πληρωμένη».

Ακόμα μία διαμάχη ξέσπασε σε γειτονιά της Βρετανίας για το (τι άλλο;) πάρκινγκ. Το θέμα είναι σοβαρό καθώς οι θέσεις για να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους δεν επαρκούν, οπότε ένας από τους τρόπους διαφωνίας τους είναι τα… ραβασάκια που ανταλλάσουν μεταξύ τους.

Η Charlotte Gascoigne πρωταγωνίστησε σε ένα από αυτά τα «καυγαδάκια» με τους γείτονές της για το πάρκινγκ. Όλα ξεκίνησαν, όταν πρόσφατα αναγκάστηκε να παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από ένα συγκρότημα τεσσάρων σπιτιών που βρίσκονται στη γωνία, κοντά στο δικό της.

Οι γείτονές της, της άφησαν ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό της απαιτώντας να σταματήσει να παρκάρει έξω από το σπίτι που δεν είναι δικό της.

2

Το γράμμα έγραφε: «Γεια, σε παρακαλώ, δεν μπορείς να παρκάρεις εδώ, καθώς ο χώρος στάθμευσης είναι γι΄αυτά εδώ τα σπίτια». Στο γράμμα είχαν σχεδιάσει και μια χαμογελαστή φατσούλα, για να μη φανεί αγενές, ωστόσο η Charlotte μόνο έτσι το είδε, καθώς όπως λέει το πάρκινγκ δεν είναι ιδιωτικό και εκείνη δεν θα είχε παρόμοια αντίδραση αν πάρκαραν μπροστά από το σπίτι της.

Η ίδια εξήγησε στο βίντεό της: «Μόλις ήρθα στο αυτοκίνητό μου, είδα αυτό το σημείωμα. Όταν επιστρέφω σπίτι και δεν υπάρχει απολύτως κανένας χώρος στάθμευσης στον δρόμο μου, αλλά ακριβώς στην άκρη του σπιτιού μου υπάρχουν άλλα τέσσερα σπίτια με οκτώ θέσεις στάθμευσης, θα παρκάρω εκεί. Δεν είναι ιδιωτικό (πάρκινγκ), είναι για όλους όσους μένουν σε αυτόν τον δρόμο, όχι μόνο γι΄ αυτά τα τέσσερα σπίτια».

@mummy_gascoigne Anyone else think this is rude? Am I meant to park further away from my home? I would literally offer my space if I had it #mummy_gascoigne ♬ original sound - Charlotte Gascoigne

Η Charlotte μάλιστα απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Άφησε ένα γράμμα και αυτή απαντώντας: «Γεια, μένω στο... και συγγνώμη, αλλά όταν δεν υπάρχουν χώροι στο δρόμο, δεν έχω άλλη επιλογή. Επιπλέον, υπάρχουν οκτώ χώροι (στάθμευσης) και τέσσερα σπίτια. Αρκετός χώρος για όλους μας».

Η γυναίκα μάλιστα συνέχισε στο βίντεό της λέγοντας: «Είναι λίγο αγενές αυτό. Θα μπορούσαν να παρκάρουν έξω από το σπίτι μου και δεν τους θα έλεγα "α, αυτός ο χώρος είναι μόνο για εμάς". Το πάρκινγκ είναι κυριολεκτικά δωρεάν για όλους, θα μπορούσατε κάλλιστα να ζείτε στο Torquay και να ερχόσασταν να παρκάρετε εδώ αν θέλετε. Είμαστε όλοι μέρος της ίδιας κοινότητας».

2

Φυσικά έχει γνωρίσει την αποθέωση στα σχόλια, με τους ακολούθους της να της λένε πως έπραξε πάρα πολύ καλά.