Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Παλλήνη: Βίντεο-ντοκουμέντο πριν από την «σύρραξη» (vid)

Newsroom
Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Παλλήνη: Βίντεο-ντοκουμέντο πριν από την «σύρραξη» (vid)
Δυο παιδιά τραυματίστηκαν από την συμπλοκή στην Παλλήνη.

Nέα σύγκρουση μεταξύ ομάδων ανήλικων, αυτή την φορά στην Παλλήνη. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο άτομα. Συγκεκριμένα, στην πλατεία επί της λεωφόρου Λαυρίου βρίσκονταν περίπου 15-20 παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Ξαφνικά έφτασε ένας 17χρονος ο οποίος στο παγκάκι που καθόταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Ο 17χρονος ρώτησε το αγόρι αν γνωρίζει το κορίτσι που κάθεται δίπλα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Εκείνος απάντησε πως δεν το γνωρίζει απλά κάθονται μαζί και τότε τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα πολύ βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα γκλοπ.

Το αγόρι αιμόφυρτο άρχισε να τρέχει και πήγε στο ψητοπωλείο που βρίσκεται απέναντι για να ζητήσει βοήθεια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος δράστης χτύπησε και ένα 16χρονο αγόρι με γροθιά στο μάτι. Ο 16χρονος επίσης έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.

Και τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο «Γενικό Κρατικό Αθηνών». Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο δράστης είναι γνωστός και δεν έχει συλληφθεί, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, «ομάδες» έπαιζαν πετροπόλεμο σε βαθμό που οι κάτοικοι φοβόντουσαν να βγουν από τα σπίτια τους.