Καταγγελία 22χρονης στην Κυψέλη: Ο πατέρας και ο αδερφός της την κλείδωσαν σε υπόγειο επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της

Newsroom
Καταγγελία 22χρονης στην Κυψέλη: Ο πατέρας και ο αδερφός της την κλείδωσαν σε υπόγειο επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της
Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη καθώς ένας 50χρονος με συνεργό τον 21χρονο γιο του φέρονται να κλείδωσαν την 22χρονη κόρη και αδερφή αντίστοιχα σε υπόγειο γιατί δεν ενέκριναν τη σχέση της με έναν 37χρονο.

Μάλιστα την έψαχναν ώρες με το αυτοκίνητο για να την εντοπίσουν και να τη «φυλακίσουν». Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον φίλο της και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αρπαγή της, σύμφωνα με το reader.gr.

Κατέβηκαν από το όχημα τους, με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας άρπαξαν την 22χρονη. Το συγκεκριμένο σκηνικό κράτησε πολλές ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα.

Κι επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και τρίτου ατόμου που βοήθησε στον εντοπισμό της.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.