Τουρίστας σε ταβέρνα στην Κρήτη, παραλίγο να πνιγεί με ένα κομμάτι πεπόνι: Τον έσωσε θαμώνας του μαγαζιού (vid)

Newsroom
Τουρίστας σε ταβέρνα στην Κρήτη, παραλίγο να πνιγεί με ένα κομμάτι πεπόνι: Τον έσωσε θαμώνας του μαγαζιού (vid)
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την στιγμή που ο πελάτης σώζει τον τουρίστα, ενώ όσοι ήταν εκεί παρακολουθούσαν με αγωνία.

Την ζωή ενός τουρίστα στην Κρήτη έσωσε ένας θαμώνας ταβέρνας, όταν ο πρώτος πνίγηκε με ένα κομμάτι πεπόνι! Σύμφωνα με το Creta24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, όταν ο πελάτης έσωσε ένα τουρίστα ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής όταν κόντεψε να χάσει τη ζωή του, από ένα κομμάτι πεπονιού!

Ο νεαρός που έσωσε τον άνδρα από βέβαιο πνιγμό, μίλησε για το περιστατικό. Όπως είπε ο νεαρός, εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, προκειμένου να απολαύσει έναν καφέ, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε.

Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του. «Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα», ανέφερε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, λίγες ημέρες πριν είχε βοηθήσει να σωθούν ακόμη δύο ζωές στην περιοχή της Αλμυρίδας. Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε, ένα ζευγάρι Ιταλών, που βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές τους, παρασύρθηκαν από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας. Άμεσα έσπευσε ο νεαρός, τραβώντας τους έξω από την θάλασσα, σώους.