TCL 30 Series: Η TCL έχει μια συσκευή για κάθε σου ανάγκη

TCL 30 Series: Η TCL έχει μια συσκευή για κάθε σου ανάγκη
Η εταιρεία ρίχνει στην αγορά τρία νέα μοντέλα με μια πληρέστατη γκάμα.

Κάμερα, οθόνη, μεγάλη μπαταρία και value for money: όλα όσα ζητάει ένας σύγχρονος χρήστης από ένα smartphone για να γεμίσει τη μέρα του, να έχει στο χέρι του όλα τα απαραίτητα εργαλεία και να μπορεί να κάνει τα πάντα, είτε μιλάμε για δουλειά, είτε για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η TCL ρίχνει στην αγορά τρία πληρέστατα μοντέλα για να προκαλέσει τον σύγχρονο χρήστη να δει τι μπορεί να ζήσει με ένα τηλέφωνο που τα κάνει όλα.

Οι λάτρεις των social media μπορούν να αξιοποιήσουν το Steady Snap, σταματώντας ουσιαστικά το χρόνο και αποκτώντας τη δυνατότητα να καταγράψουν ακόμη πιο σταθερές εικόνες ακόμη και εν κινήσει. Η έξυπνη ανίχνευση που έρχεται με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να εντοπίσει και να αποθηκεύσει έως και 22 διαφορετικές εικόνες από μία λήψη και να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν, μάλιστα, είστε ιδιαίτερα απαιτητικός, το One Shot θα σας προσφέρει διαφορετικές λήψεις του ίδιου στιγμιοτύπου για να επιλέξετε αυτή που σας ικανοποιεί πλήρως.

Για όσους, τώρα, ψάχνουν το κάτι παραπάνω στην κινηματογράφηση, τα νέα μοντέλα της TCL προσφέρουν ενισχυμένη διαδικασία καταγραφής video με HDR, ενώ με το HDR χαμηλού φωτισμού, ακόμη και «δύσκολες» συνθήκες (όπως πχ. μια νυχτερινή λήψη) αποδίδονται με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο και φέρνουν στην οθόνη σας ένα αποτέλεσμα κοντά στο πραγματικό.

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα με τις τριπλές κάμερες AI 50MP που φέρνουν τα TCL 30+, TCL 30 και TCL 30 SE. Και όπως είναι λογικό, συσκευές που τα κάνουν όλα, θα πρέπει να τα καταφέρνουν περίφημα και στα των selfies. Και εδώ, η TCL επέλεξε να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα με μια ultrawide μπροστινή κάμερα στο TCL 30+, έτσι ώστε να απαθανατίζετε με τον καλύτερο τρόπο τις αγαπημένες σας στιγμές, περιλαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο.

Τι σημασία έχει όμως μία καλή λήψη αν δεν υπάρχει και η κατάλληλη οθόνη για να την απολαύσει ο χρήστης; Τα νέα μοντέλα της σειράς TCL 30 προσφέρουν μια εξαιρετικής ποιότητας οθόνη που προσφέρουν ποιοτική απόδοση των εικόνων και των videos, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν έτσι ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σας με την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTVision. Και όλα τα παραπάνω τα επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο η πιστοποίηση της TUV Rheinland που αποδεικνύει πως όλα αυτά προσφέρονται χωρίς την παραμικρή παραμόρφωση χρωμάτων.

Τα TCL 30+ και TCL 30 έχουν οθόνη AMOLED 6.7 ιντσών FullHD+, ενώ το TCL 30 SE οθόνη 6.52 ιντσών, όλες με την καλύτερη και ποιοτικότερη χρωματική απόδοση και σε συνδυασμό με τα ηχεία θα γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοί σας και στην παρακολούθηση περιεχομένου. Και για να έχετε και την απόλυτη ελευθερία, οι συσκευές προσφέρουν υποδοχή για 2 κάρτες SIM και 1 κάρτα microSD, έτσι ώστε να μπορείτε όποτε θέλετε να επεκτείνετε τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Οι ώρες που περνάμε με ένα σύγχρονο smartphone είναι αρκετές και όπως είναι κοινώς αποδεκτό, ένα τέτοιο προϊόν πρέπει να προσφέρει και απρόσκοπτη λειτουργία για αρκετές ώρες. Τα TCL 30 Series smartphones έρχονται με μπαταρίες χωρητικότητας τουλάχιστον 5.000mAh, αλλά το σημαντικότερο είναι πως υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 18W για να μην αγχώνεστε για το πότε θα βρείτε την πλησιέστερη πρίζα στο σπίτι ή στη δουλειά. Μέσω μάλιστα ενός μηχανισμού έξυπνης φόρτισης, η μπαταρία δεν επιβαρύνεται και έτσι επεκτείνεται ο χρόνος ζωής της.

Τέλος, οι νέες συσκευές είναι απίστευτα λεπτές στο σχεδιασμό τους με μαλακό φινίρισμα και premium fiberglass, προσφέροντας και ταυτόχρονα μεγάλη ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε μία από τις 3 συσκευές να ξεχωρίζει.

TCL 30

Οθόνη 6.7 Full HD AMOLED με V-Notch και NXTVision
Chipset Helio G37 (οκταπύρηνο)
Κάμερες πίσω: 50MP+2MP (Bokeh)+2MP (Macro)
Κάμερα μπροστά: 8MP
Μνήμη: 4GB/64GB, δυνατότητα για microSD έως έξτρα 1TB
Μπαταρία: 5010mAh, φόρτιση 18W
Άλλα χαρακτηριστικά: Android 12, NFC, Fingerprint reader στο πλαϊνό τμήμα

TCL 30+

Οθόνη 6.7 Full HD AMOLED με V-Notch και NXTVision
Chipset Helio G37 (οκταπύρηνο)
Κάμερες πίσω: 50MP+2MP (Bokeh)+2MP (Macro)
Κάμερα μπροστά: 13MP Wide-angle
Μνήμη: 4GB/128GB, δυνατότητα για microSD έως έξτρα 1TB
Μπαταρία: 5000mAh, ταχεία φόρτιση 18W
Άλλα χαρακτηριστικά: Android 12, NFC, Fingerprint reader στο πλαϊνό τμήμα

TCL 30 SE

Οθόνη 6.52 HD+ με V-Notch και NXTVision
Chipset Helio G25 (οκταπύρηνο)
Κάμερες πίσω: 50MP+2MP (Bokeh)+2MP (Macro)
Κάμερα μπροστά: 8MP
Μνήμη: 4GB/64GB ή 4GB/128GB, δυνατότητα για microSD έως έξτρα 512GB
Μπαταρία: 5000mAh, φόρτιση 15W
Άλλα χαρακτηριστικά: Android 12, NFC, Fingerprint reader στην πλάτη