Ο Valentino για την «αόρατη» κονσόλα: «Ήταν κακό για όλους να φύγω, πλέον κλαίω από τα γέλια με τα σχόλια» (vid)

Newsroom
Ο Valentino για την «αόρατη» κονσόλα: «Ήταν κακό για όλους να φύγω, πλέον κλαίω από τα γέλια με τα σχόλια» (vid)
Πλέον το διακωμωδεί και ο ίδιος ο Valentino όπως ανέφερε.

Ο DJ Valentino έπαιξε μουσική σε «αόρατη» κονσόλα στα βραβεία του MAD, κάτι που σχολιάστηκε στα social media και όχι μόνο.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και εξήγησε τι συνέβη. Μάλιστα όπως είπε αρχικά ενοχλήθηκε λίγο με όσα άκουγε αλλά πλέον γελάει με τα αστεία σχόλια που τον τρολάρουν.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι μπορεί να μην υπήρχε η κονσόλα, αλλά εκείνος είχε φτιάξει την σύνθεση των κομματιών που ακούστηκαν.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι εσύ κλήθηκες μέσα στον πανικό να σώσεις μια κατάσταση, το καταλαβαίνω, τα ξέρω τα έμαθα, σε πέταξαν πάνω σε μια σκηνή και σου είπαν τώρα όρμα. Εσύ είχες δυο επιλογές ή να ανέβεις πάνω με αυτή την ξύλινη κατασκευή και να κάνεις ότι παίζεις, ή να τους πεις "παιδιά εγώ φεύγω και κόψτε τον λαιμό σας, που ήταν λίγο αντιεπαγγελματικό ίσως», είπε η παρουσιάστρια.

«Ήταν κακό για όλους να φύγω, και για την Καίτη πάνω απ' όλα και για τα βραβεία, ήταν πολύ λάθος. Επειδή είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και όχι μια συναυλία ή ένα event σε κάποιο μαγαζί, λέω οκ, θα πρέπει να προσποιηθώ ότι παίζω κι όταν η τηλεόραση δείξει τα βραβεία θα φανούν όλα μια χαρά. Αυτό που με στεναχώρησε είναι πως ο κόσμος νόμιζε ότι τον κορόιδεψα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Ευτυχώς όταν ξεκίνησα να παίζω μουσική δεν υπήρχαν καν CD, υπήρχε βινύλλιο. Οπότε δεν παίζει το ότι εγώ κοροϊδεύω τον κόσμο και τα λοιπά. Στην αρχή με πείραξε (σ.σ τα σχόλια), στην πορεία όμως αν σου πω ότι έχω βάλει τα κλάματα από τα γέλια... μ' αυτά που βλέπω», ανέφερε ο Dj.

«Υπάρχουν μερικά stories και βιντεάκια που είναι πάρα πολύ ωραία, ένα που σε δείχνει να ψήνεις και σουβλάκια, να κάνεις διάφορα», του απάντησε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

«Ναι, ναι γι' αυτό σου λέω αρχίζω και το παίρνω πολύ ανάλαφρα, έκανα και ένα βίντεο που το διακωμωδώ», της απάντησε.