Μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας έκανε άνω κάτω πτήση προς το Ηράκλειο και συνελήφθη

Newsroom
Μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας έκανε άνω κάτω πτήση προς το Ηράκλειο και συνελήφθη
Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον ταραξία τουρίστα.

Τον... κακό χαμό έκανε ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ προς το Ηράκλειο. Σύμφωνα με την ert.gr ο 34χρονος ταραξίας κατέληξε να περνά τις πρώτες ώρες των διακοπών του στην Κρήτη στα …κρατητήρια.

Ο Βρετανός, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, που θα εκτελούσε το βράδυ την πτήση Μπέρμιγχαμ-Ηράκλειο, σε κατάσταση μέθης. Εριστικός και επιθετικός, φώναζε, ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα, στις συστάσεις του οποίου δεν υπάκουε.

Για την εκτός ορίων συμπεριφορά του 34χρονου ο πιλότος ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου και ακολούθως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα, που περίμεναν τον Βρετανό. Με την προσγείωση του αεροσκάφους στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο τουρίστα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε την προκλητική του συμπεριφορά.

Πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στις συγκοινωνίες μέσων σταθμών τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών, κατηγορία που περιλαμβάνει την απειλή και την εξύβριση. Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.