Τάσος Ξιαρχό για τα επεισόδια στα MAD: «Πήγα να πάρω την Τάμτα από τη σκηνή γιατί είδα όπλο» (vid)

Newsroom
Τάσος Ξιαρχό για τα επεισόδια στα MAD: «Πήγα να πάρω την Τάμτα από τη σκηνή γιατί είδα όπλο» (vid)
Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τα ευτράπελα που σημειώθηκαν στα Mad Vma 2022.

Για τα επεισόδια που ξέσπασαν στα Mad VMA Awards και το ξύλο που έπεσε ανάμεσα σε τράπερς μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει την Τάμτα επειδή κάποιος πήγε να βγάλει όπλο.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» συμπλήρωσε.