Κάποιος δοκίμασε το viral κόλπο με το καλαμάκι και τώρα «κλαίει» τα λεφτά του (vid)

Newsroom
Κάποιος δοκίμασε το viral κόλπο με το καλαμάκι και τώρα «κλαίει» τα λεφτά του (vid)
Η viral ανάρτηση με το πως πρέπει να χρησιμοποιούμε το καλαμάκι που βρίσκεται στους χυμούς, βρήκε την αποστομωτική απάντησή της.

Εδώ και τρεις μέρες έχει γίνει viral μία ανάρτηση στο Twitter, σχετικά με το πως πρέπει να χρησιμοποιούμε τα καλαμάκια που είναι ενσωματωμένα στους χυμούς.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, τόσο καιρό, το βάζαμε ανάποδα, καθώς δεν πρέπει να είναι κάθετο μέσα στην συσκευασία, αλλά να δημιουργεί μία γωνία 90 μοιρών στον πάτο της.


Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το ποστάρισμα αυτό προκάλεσε ένα μικρό χαμό, συγκεντρώνοντας μέχρι σήμερα περίπου μισό εκατομμύριο likes, 98.000 retweets και 5.500 σχόλια.

Τα περισσότερα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αντιδρούσαν στην εκδοχή λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι κατασκευασμένα με αυτό το σκεπτικό, φέρνοντας μάλιστα ως επιχείρημα το μυτερό μέρος.

Κάποιος όμως φρόντισε να δώσει την πιο κατηγορηματική απάντηση, ανεβάζοντας ένα video που επιχείρησε αυτό που έλεγε η αρχική ανάρτηση, γράφοντας παράλληλα: «Μην εμπιστεύεστε τα πάντα στα social media».