Πρώην Μις Βραζιλία πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών

Newsroom
 Πρώην Μις Βραζιλία πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών
Η 27χρονη Gleycy Correia υπέστη βαριά αιμορραγία και ανακοπή μετά την επέμβαση αμυγδαλών.

Θρήνος στη Βραζιλία με τον θάνατο της Gleycy Correia από βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή έπειτα από μια τυπική επέμβαση αμυγδαλών. Η 27χρονη Gleycy είχε στεφθεί Μις Βραζιλία το 2018.

Η άτυχη καλλονή υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά την επέμβαση αμυγδαλεκτομής της, η οποία περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση των αμυγδαλών. Έμεινε σε κώμα για δύο μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή τον Απρίλιο.

«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera. «Είχε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Macae για νεκροψία. Ο πάστορας Jak Abreu, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της Correia, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Και συμπλήρωσε: «Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να μαζέψει την πριγκίπισσά μας. Ξέρουμε ότι θα της λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της».