Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης στο βενζινάδικο του Γέρακα (vids)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης στο βενζινάδικο του Γέρακα (vids)
Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα οι εκτελεστές μπαίνουν στο λευκό βαν και απομακρύνονται. Συνολικά στο βενζινάδικο έμειναν 45 δευτερόλεπτα.

Ένα συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας, από κάμερα ασφαλείας, ο ΑΝΤ1 από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του Γιώργου Μήτσου στο βενζινάδικό του στον Γέρακα.

Οι εικόνες, από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο δείχνουν τη στιγμή που ο άτυχος 38χρονος έχει παρκάρει τη θωρακισμένη BMW του στο στέγαστρο του βενζινάδικου επί της λεωφόρου Μαραθώνος.

Στη συνέχεια το λευκό βαν, που βρέθηκε αργότερα καμένο, έχει σταματήσει δίπλα στις αντλίες βενζίνης, προσποιούμενοι ότι θέλουν να βάλουν καύσιμα και από την πίσω πόρτα του βαν βγαίνουν οι δύο εκτελεστές με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Πυροβολούν τον Γιώργο Μήτσου ο οποίος έχει βγει από το αυτοκίνητό του και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μπαίνουν στο λευκό βαν και απομακρύνονται. Συνολικά στο βενζινάδικο έμειναν 45 δευτερόλεπτα.

Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, με τον Alpha να αναφέρει πως υπάρχουν άλλα πέντε βίντεο ντοκουμέντα. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης.