Μαρτίκας για Σοϊλέδη στο Survivor: «Ο Άρης θέλει με το έπαθλο να νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα» (vid)

Newsroom
Μαρτίκας για Σοϊλέδη στο Survivor: «Ο Άρης θέλει με το έπαθλο να νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα» (vid)
Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor καλά κρατεί.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο Survivor βλέποντας τον Γιώργο Ταλάντσεβ να αποχωρεί από το τελευταίο συμβούλιο και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον διατήρησε για 11η φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Mου είναι αδιανόητο να μην μπορώ να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας ότι πραγματικά δεν θέλω από τον τελικό, αν φτάσω και με αξιώσετε εσείς και ο Θεός, να κερδίσω αυτό το έπαθλο, μιας και με οδηγείται για 11η φορά σε αυτό το σημείο, για μένα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ! Θέλω αυτό το έπαθλο να πάρει τη μέγιστη αξία μέσα σε όλα αυτά που έχω περάσει εδώ και εσείς είδατε» τόνισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Όταν ακούω παράλληλα με τη δική μου ιδέα κάποιες άλλες οι οποίες προκαλούν αντίθετα συναισθήματα. Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στην περιοχή της Γλυφάδας. Όταν αυτός προκαλεί με τη δική του ιδέα και την πρόθεση για το τι θα κάνει ως νικητής και παίρνοντας τα πάντα μέσα από αυτό το παιχνίδι, αλλά και το έπαθλο, πείτε μου… Πόσο θεμιτό είναι εκείνος να λέει και να εκφράζει την δική του ιδέα πως θα το αξιοποιήσει και πόσο αθέμιτο είναι να λέω εγώ τη δική μου ιδέα στον κόσμο», συνέχισε ο φαρμακοποιός που έσπασε το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου, με την 11η παραμονή του όντας υποψήφιος.

«Σαφώς αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα μου πει κάποιος, δεν χρειάζεται να το λες. Ναι, αλλά όταν θα θες να κάνεις και κάτι κακό γιατί θα πρέπει να το ακούς; Αφήνω το δίλημμα μου και σας δίνω με πολύ θάρρος την ιδέα μου» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.