Η Μελέτη θυμήθηκε την ατάκα του Light: «Ελεονώρα με έχεις στιγματίσει ως έφηβο, έχω μεγαλώσει μαζί σου» (vid)

Newsroom
Η Μελέτη θυμήθηκε την ατάκα του Light: «Ελεονώρα με έχεις στιγματίσει ως έφηβο, έχω μεγαλώσει μαζί σου» (vid)
H Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε μία συζήτηση που είχε με τον Light και με αφορμή τα όσα είπε ο γνωστός ράπερ, του έστειλε το δικό της μήνυμα.

Την δική της απάντηση στον Light και στα όσα είπε στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος του, έδωσε το πρωί της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια αρχικά θυμήθηκε μία ατάκα του σε ένα event της Panik της είχε πει πως έχει μεγαλώσει μαζί της και πως τον έχει επηρεάσει, επισημαίνοντας «όλοι καταλαβαίνουμε πως», ενώ αμέσως μετά του έστειλε ένα μήνυμα.

«Θέλω να πω στο φιλαράκι μου, καλώς ή κακώς πως είναι καλλιτέχνης. Και οι καλλιτέχνες επηρεάζουν την κοινή γνώμη, όπως την επηρεάζουν τα ΜΜΕ, η εκκλησία, το σχολείο, η κοινωνία, η κοινωνία. Όταν το κουτσουβελάκι βγαίνει προς τα έξω, αρχίζει και επηρεάζεται και από άλλους φορείς. Ναι ο γονέας θα κάνει την δουλειά του, αλλά θα πρέπει και οι καλλιτέχνες, επειδή τα κουτσούβελα τους θαυμάζουν να είναι πιο προσεκτικοί. Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου πως δεν είναι το παν τα χρήματα, τα όπλα και οι γκόμενες σε αυτή την ζωή. Θα πρέπει όμως να βοηθήσουν και αυτοί», είπε χαρακτηριστικά.