Ξύλο και μαχαιρώματα στην Ερωτοσπηλιά για τις περιοχές: Λαγονήσι, Κερατέα Vs Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

Newsroom
Ξύλο και μαχαιρώματα στην Ερωτοσπηλιά για τις περιοχές: Λαγονήσι, Κερατέα Vs Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη
Επεισόδιο με νεαρούς σε πάρτι στην Ερωτοσπηλιά προκάλεσε τον τραυματισμό 20χρονου από μαχαίρι

Επεισόδια με ξύλο και μαχαιρώματα σημειώθηκαν στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη μεταξύ νεαρών. Το μπιτς μπαρ της παραλίας έκανε opening πάρτι για το καλοκαίρι, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα από Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Λαγονήσι και Κερατέα. Μεταξύ αυτών ήταν και μαθητές του 1ου και του 2ου Γενικού Λυκείου Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, οι νεαροί που ήρθαν από Λαγονήσι και Κερατέα ξεκίνησαν να προκαλούν εντάσεις και κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια με κάποια άτομα. Στη συνέχεια πήγαν να φύγουν και οι νεαροί της άλλης πλευράς (Μαρκοπουλιώτες και Πορτοραφτιώτες) πήγαν να αντεπιτεθούν. Τότε ένας από εκείνους που είχαν έρθει από Λαγονήσι και Κερατέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά στον θώρακα έναν 20χρονο.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρό τραύμα και του έγιναν ράμματα. Επίσης, από το άγριο επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας ανήλικος ο οποίος έσπασε τον αγκώνα του χεριού του και νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι αρχές αναζητούν τους δράστες της επίθεσης που κατηγορούνται για βαριά σωματική βλάβη.