Κοκκίνου: «Ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά με ουίσκι και 5.000 δρχ. για να με βαφτίσει Έλλη» (vid)

Newsroom
Κοκκίνου: «Ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά με ουίσκι και 5.000 δρχ. για να με βαφτίσει Έλλη» (vid)
Η απίθανη ιστορία της Έλληνας Κοκκίνου σχετικά με το όνομά της και τον παπά που δεν δεχόταν να την βαφτίσει.

Τις άγνωστες λεπτομέρειες γύρω από το όνομα, αλλά και το επίθετό της, αποκάλυψε στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, η Έλλη Κοκκίνου.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, εξήγησε πως το επίθετό της έχει ρίζες από έναν πρόγονό της στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και του παρατσούκλι του ήταν κόκκινος. Ωστόσο, όταν ήταν μικρή δεν της άρεσε καθόλου, καθώς τα άλλα παιδιά της έκαναν πλάκα με αυτό.

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Αναφορικά με το όνομά της, υπάρχει μία απίθανη ιστορία, καθώς έχει πηγή έμπνευσης το το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, αρχικά ο παπας να αρνείται να την βαφτίσει.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», είπε χαρακτηριστικά.