Έντονος καβγάς Σοϊλέδη-Ταλάντσεβ στο Survivor: «Θα σου έριχνα μέτρα-Έχεις παραισθήσεις» (vid)

Newsroom
Έντονος καβγάς Σοϊλέδη-Ταλάντσεβ στο Survivor: «Θα σου έριχνα μέτρα-Έχεις παραισθήσεις» (vid)
Με ένταση ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor ανάμεσα στους δύο φίλους.

Τα... έσπασαν μεταξύ τους οι Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ που αναδείχθηκαν αρχηγοί σε αντίθετες ομάδες στη νέα μοιρασιά στο Survivor. Οι δύο φίλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου ήρθαν και σε μια έντονη αντιπαράθεση.

Αφορμή για αυτό τον καβγά στο Survivor στάθηκε το run που είχαν οι δυο τους όπου κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο Άρης Σοϊλέδης για την μπλε ομάδα. «Ρε θα τον πέρναγα αν δεν μου έφευγε ο κρίκος από το χέρι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ προς τους συμπαίκτες του. «Και τον κρίκο πρώτος τον έπιασα» απάντησε αμέσως ο Άρης Σοϊλέδης από τον διπλανό πάγκο.

Γ.Τ.: Εδώ πέρα θα σου έριχνα μέτρα πολλά! Εδώ; Πάρα πολλά! Σε πρόλαβα εδώ στο τέλος.

Α.Σ.: Τις ισορροπίες τις πέρασα χωρίς να ακουμπήσω σχοινί. Που θα μου έριχνες μέτρα;

Γ.Τ.: Μέτρα πολλά θα σου έριχνα! Πάρα πολλά!

Α Σ.: Καλέ παραισθήσεις έχεις;

Γ.Τ.: Εσύ μάλλον έχεις.

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης φώναξε προς τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας στο Survivor: «Απλά δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις τώρα. Αυτή η τρέλα που βγάζεις απέναντι μου δεν είναι ωραία και σε βλέπει ο κόσμος. Μην τρελαίνεσαι. Θα κερδίσεις και θα κερδίσω. Αυτά τα «σε έχω» και «θα σου έριχνα μέτρα» μην τα λες σε μένα! Πες τα σε κάποιον άλλον γιατί ποτέ δεν σου μιλάω έτσι. Εκτίθεσαι, Τάλα, εκτίθεσαι! Έχεις παραισθήσεις αδελφέ».