Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρα δεκάρα 13 χρόνια από τον ΑΝΤ1» (vid)

Newsroom
Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρα δεκάρα 13 χρόνια από τον ΑΝΤ1» (vid)
Η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στη μακροχρόνια τηλεοπτική παρουσία της.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε στην μακρόχρονη τηλεοπτική της παρουσία, τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη διάθεση να μην επιστρέψει στο γυαλί.

Η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε: «Ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω πως παρόλο που δεν πήρα δεκάρα σε αυτούς χρωστάω την καριέρα μου. Και στην Πόπη Χατζηδημητρίου και στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ρούλα Κορομηλά. Και οι τρεις με βοήθησαν. Θα προκύψουν μικροδιαφορές και ίσως στεναχωρεθείς, αλλά δεν μετράνε αυτά. Το καλό που μου έκαναν, δεν μετράει τίποτα αν κάποτε με στεναχώρησαν διότι με έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο».

Όσο για την τωρινή σχέση της με τις παρουσιάστριες που συνεργάστηκε είπε: «Δεν μιλάω καθόλου με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω γιατί… το έφερε η ζωή! Μάλλον από την πλευρά της Ελένης πρέπει να είναι, δεν το ξέρω. Ούτε με την Ρούλα Κορομηλά ούτε με την Πόπη Χατζηδημητρίου μιλάμε… Δεν γίναμε φίλες να κάνουμε παρέα, ήμασταν απλά συνεργάτες».

Τέλος για το αν θα έκανε ξανά τηλεόραση πρόσθεσε: «Σήμερα δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τηλεόραση. Τελείωσε η τηλεόραση για μένα».