Ξενοδόχος στη Μύκονο δέχθηκε επίθεση με λοστό: «Δολοφονικά τα χτυπήματα, ήθελαν να με σκοτώσουν» (vid)

Newsroom
Ξενοδόχος στη Μύκονο δέχθηκε επίθεση με λοστό: «Δολοφονικά τα χτυπήματα, ήθελαν να με σκοτώσουν» (vid)
Ο ξενοδόχος περιέγραψε την επίθεση και τόνισε πως ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Eπίθεση από αγνώστους με λοστάρι, δέχθηκε ένας ξενοδόχος στην Μύκονο το βράδυ της Παρασκευής (10/6).

Όπως αναφέρει το Mykonos Post, οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και τον τράκαραν με το αυτοκίνητο, προκειμένου να τον σταματήσουν.

Μόλις ακινητοποίησαν το όχημά του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με λοστάρι. Ο ξενοδόχος, ο οποίος, διατηρεί ξενοδοχείο στην Χώρα της Μυκόνου, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κρατώντας τον λοστό, τον χτυπούσαν με μανία στο πρόσωπο. Ωστόσο, εκείνη την στιγμή περνούσαν οι περαστικοί και τότε ο δράστης σταμάτησε καθώς φοβήθηκε ότι θα καλέσουν την αστυνομία και να τον συλλάβουν και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία αναζητά βίντεο από κάμερες ασφαλείας ώστε να ταυτοποιηθεί ο δράστης. Ο ίδιος ο ξενοδόχος είπε πως έχει δεχθεί απειλές και φοβάται για την ζωή του αλλά και της οικογένειάς του.

«Χθες το μεσημέρι, φεύγοντας από την επιχείρησή μου, με το αυτοκίνητό μου με τράκαρε ένα άλλο αυτοκίνητο και καθώς κατέβηκα να δω τι έγινε, μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου με ένα λοστό, χτυπώντας με στο κεφάλι πολλές φορές. Φορούσε μαύρο καπέλο μαύρο, τζάκετ μαύρο, γάντια, και τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά, ήθελαν να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εκείνη την ώρα εμφανίστηκαν δυο γείτονες και αφού τους είδε ο δράστης εξαφανίστηκε. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, η οικογένειά μας και όλη η κοινωνία της Μυκόνου. Ουδέποτε έχουμε εμπλακεί σε οτιδήποτε παράνομο ή ανήθικο. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε μια αντιδικία δικαστική με μια γειτονική επιχείρηση προς το ξενοδοχείο μας, διότι εκείνη λειτουργεί παράνομα, δηλαδή έχουν μια προσωρινή διαταγή αναστολής της άδειας της μουσικής τους», ανέφερε ο επιχειρηματίας.