Ο Αναγνωστόπουλος καταγγέλει συμβόλαιο θανάτου: «Τεράστιο χρηματικό ποσό για να με σκοτώσουν» (vid)

Newsroom
Ο Αναγνωστόπουλος καταγγέλει συμβόλαιο θανάτου: «Τεράστιο χρηματικό ποσό για να με σκοτώσουν» (vid)
Οι δικαιολογίες που επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να επιστρέψει στον Κορυδαλλό.

Από τη ημέρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρινου, δεν φαίνεται να νιώθει και τόσο άνετα με την εξέλιξη αυτή, καθώς θέλει να επιστρέψει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Αν και εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δέχθηκε επίθεση, εκείνος επιμένει για να επιστρέψει, καταθέτοντας μάλιστα και σχετικό αίτημα.

Σε αυτό μεταξύ άλλων, αναφέρει πως πληροφορήθηκε το «συμβόλαιο θανάτου» που υπάρχει εις βάρος του, λέγοντας: «Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ’ Πτέρυγα Κορυδαλλού, ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύτηκαν ότι ο ΦΕ, επίσης κρατούμενος της ΣΤ’ Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσουν, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει «συμβόλαιο θανάτου» εις βάρος μου».

Σε άλλο κομμάτι, τονίζει: «Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής».

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Star, χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπόδειγμα κρατούμενου, καθώς έχει βοηθήσει να λήξουν διαφορές μεταξύ άλλων κρατούμενων, ξεχνώντας να αναφέρει όμως ότι έχει πιαστεί με κινητό, το οποίο απαγορεύεται μέσα στις φυλακές.