Αποχώρηση έκπληξη στο Survivor και μπινελίκια: «Μην ουρλιάζεις ρε μ@λ@!@» (vid)

Newsroom
Αποχώρηση έκπληξη στο Survivor και μπινελίκια: «Μην ουρλιάζεις ρε μ@λ@!@» (vid)
Ένταση και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είχε αποχώρηση, αλλά και τον τρόμο της Μαίης μέσα στο βράδυ.

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε ποιος από τους Μαρτίκα, Ταλάντεβ και Βρησηίδα θα αποχωρούσε από το reality επιβίωσης.

Πριν όμως από την γνωστοποίηση του αποτελέσματος, τον λόγο πήρε η Βρησηίδα, η οποία αν και τα είχε βρει με τον Μαρτίκα, τον έβγαλε ξανά στην σέντρα, δείχνοντας πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης όπως είχε φανεί στο προχθεσινό επεισόδιο.

«Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, "σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ", στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολύ ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;», είπε.

Μόνο που το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός δεν την δικαίωσε, καθώς εκείνη ήταν που θα έπρεπε να αφήσει την παραλία του νησιού και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Ένταση στην καλύβα

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ οι παίκτες είχαν επιστρέψει στην καλύβα, υπήρξε ένταση μεταξύ του Γιώργου Ταλάντσεβ και της Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου, η οποία πετάχτηκε τρομαγμένη κατά την διάρκεια της νύχτας, ουρλιάζοντας.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον «Τάλα» που της είπε: «Ε, μα ουρλιάζεις ρε μ@λ@!@. Ουρλιάζεις! Μην ουρλιάζεις ρε μ@λ@!@ κάθε φορά με αυτό το πράγμα», με την συμπαίκτριά του να του λέει: «Αφού τρομάζω ρε Γιώργο, πως να μην ουρλιάξω. Συγνώμη κιόλας που τρομάζω», με τον διάλογο να γίνεται πιο έντονος στη συνέχεια.